17 maart 2020 3 minuten

Helpen in ziekenhuizen tijdens corona

 

Wil jij helpen in ziekenhuizen tijdens corona? Het COVID-19 virus zorgt voor een enorme druk op de zorg in bepaalde delen van het land. Daar kunnen zij wel extra hulp gebruiken van (oud-)zorgprofessionals zoals jij.

Ziekenhuizen benaderen ons voor extra handen. Of je nu verpleegkundige, operatieassistent, anesthesiemedewerker, of misschien wel zorgmanager bent, alle beetjes helpen! Binnen jouw werkveld of een ander specialisme.

Wil jij als (oud-)zorgprofessional graag je steentje bijdragen in andere zorginstellingen of afdelingen? Meld je dan aan voor FRED.

Naar aanmeldformulier

 

Wat is FRED?

Nu vraag je je misschien af wat FRED kan doen zodat jij ziekenhuizen kunt helpen tijdens de coronacrisis.

FRED is het platform van Interchange waar je als zorgprofessional heel gemakkelijk kunt reageren op openstaande diensten van verschillende zorginstellingen. De openstaande diensten worden naar behoeften van de zorginstellingen steeds aangevuld.

Is er niets beschikbaar binnen jouw specialisme? Tijdens de coronacrisis is het mogelijk om alle diensten in te zien, dus ook die van andere afdelingen en specialismen. Misschien dat je daar wel op een bepaalde manier ziekenhuizen kunt helpen!

 

Waar kan ik mij aanmelden om ziekenhuizen te helpen tijdens corona?

Vul onderstaande gegevens in en onze collega Charina neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij kan een FRED-account voor je aanmaken, waarna je kunt reageren op verschillende openstaande diensten.

Twijfel je of jij met jouw zorgberoep of -ervaring kunt helpen? Vul ook dan het formulier hieronder in en je hoort het snel.

Let op: Momenteel ligt de focus enkel op zorgprofessionals met aantoonbare ervaring (CV wordt gevraagd). Indien je een oud-verpleegkundige of -arts bent, kun je alleen helpen als je BIG-geregistreerd bent of als je BIG-registratie na 1-1-2018 is verlopen.

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Vragen over FRED?

Heb je vragen over het platform zelf? Stuur Charina gerust een e-mail en ze helpt je graag verder: charina@interchange-vacature.nl

-->

Gerelateerd nieuws


Melissa verhuisde voor de liefde naar België. Dan is het natuurlijk fijner als dichterbij huis werkt. Zo switchte zij via Interchange van baan.


Zes mini-maaltijden per dag in het Radboudumc tegen ondervoeding

Deel op Linkedin
Deel op Facebook