14 maart 2019 10 minuten

Wij roepen de Dag van de Anesthesiemedewerker in het leven!

Dag van de Operatieassistent, Dag van de Doktersassistent… afgelopen tijd werden verschillende zorgberoepen al in het zonnetje gezet. Is er dan ook een Dag van de Anesthesiemedewerker? Nu wel, bij Interchange!

 

15 maart: Dag van de Anesthesiemedewerker.

 

Werken in de zorg brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Het is dan ook terecht dat er eens per jaar aandacht wordt gevraagd voor de verschillende beroepen in de zorg. Een moment om even stil te staan bij de belangrijke taken die de beroepen onmisbaar maken.  

Toch misten er nog wel één: een speciale dag voor anesthesiemedewerkers.

Daarom roepen wij van Interchange 15 maart uit tot Dag van de Anesthesiemedewerker!

 

Wat doet een anesthesiemedewerker dan precies? Hij of zij bewaakt en stuurt de vitale functies van de patiënt tijdens de operatie, zoals ademhaling, bloedcirculatie, bewustzijn en temperatuurregulatie. Tot op zekere hoogte kan, mag en moet bij een eventuele afwijking de anesthesiemedewerker (snel) zelfstandig ingrijpen. Een hele verantwoordelijkheid dus. Daarom verdient ook deze groep zorgprofessionals het om eventjes in het zonnetje te worden gezet.

 

Anesthesiemedewerkers bij Interchange

 

Aangezien een aantal van onze medewerkers op kantoor ook echt als anesthesiemedewerker werkzaam zijn geweest, wilden we even kijken of we nog wat van de skills in huis hadden. Uiteraard begrijpen wij dat er veel meer bij komt kijken dan deze foto weergeeft, maar hopelijk laten we jullie op deze feestelijke dag ook nog even lekker lachen.

 

 

Ben je zelf opgeleid tot anesthesiemedewerker en wil je aan de slag? Interchange helpt je bij het vinden van een vaste baan, detacheer- of uitzendwerk. En ben je zzp’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen. Bekijk hier onze vacatures voor anesthesiemedewerker in jouw regio.

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Nachtdienst overleven doe je zo! Onze 5 tips


Office warming: Interchange vanaf nu op de Karel Doormanstraat

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book