16 oktober 2017

Varen, luisteren, genieten van het eten en ervaringen uitwisselen.

We smeekten de weergoden om goed weer, en met geluk! Het eerste personeelsuitje van Interchange is inmiddels een feit, en wat was het een succes.

 

Tientallen collega’s die elkaar leerden kennen en op een laagdrempelige manier contact maakten en ervaringen met elkaar uitwisselden. Tijdens de inloop genoot iedereen van koffie en taart. Daarna gingen we samen met een gids erop uit om Rotterdam te ontdekken.

 

De 3 stadsgidsen vertelden ieder op geheel eigen wijze over een deel van de Rotterdamse  geschiedenis, en na de guided tour stapten we in 2 rondvaartboten om Rotterdam vanaf het water te bekijken.

 

Na het Stoomschip Rotterdam en o.a. de Erasmusbrug vanaf het water te hebben gezien bracht de rondvaartboot ons weer terug in de Leuvenhaven waarna we richting het restaurant ‘Prachtig’ liepen. Daar hebben we de dag afgesloten met een hapje en een drankje.

 

Wij vonden het heel fijn om iedereen zo bij elkaar te zien. Bedankt voor jullie loyaliteit en we gaan met plezier de toekomst tegemoet.

 

 

Bekijk de fotoreportage hier:

https://www.facebook.com/pg/interchange.vacatures/photos/?tab=album&album_id=1673217622702260

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


5 goede voornemens voor zorgprofessionals


Twee verpleegkundigen verkleden zich met Kerst

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book