2 januari 2019

Solliciteren in een strandtent en zo van het Slotervaart naar het OLVG-west. Angelique vertelt.

Wij vroegen anesthesiemedewerker Angelique van der Werff over haar ervaringen met Interchange en haar huidige job. Zij studeerde in 2009 af als anesthesiemedewerker en dat maakt haar nu ruim 9 jaar gediplomeerd.

 

Hoe ben je bij Interchange terecht gekomen?

Ik zat gedetacheerd in het Slotervaart ziekenhuis en daar kwam ik een oud collega tegen die ik kende uit een ander ziekenhuis. Hij vertelde me dat hij al jaren voor Interchange werkte en dat hem dat erg beviel. Via hem heb ik een afspraak met Marco gemaakt en zo ben ik bij Interchange terecht gekomen.

 

Wat vind je zo leuk aan het zijn van anesthesiemedewerker?

Het leuke is de veelzijdigheid van het vak en het ‘puzzeltje’. Elk mens reageert toch weer anders dan dat je voor ogen hebt en dat theorieboeken vertellen. Ook het werk in teamverband met overige collega’s zoals operatieassistenten en anesthesioloog. En je hebt ook een mate van zelfstandigheid als anesthesiemedewerker.

 

“ Voordat ik anesthesiemedewerker was, ben ik ook operatieassistent geweest. Je hoort wel vaker dat operatieassistenten ook de opleiding tot anesthesiemedewerker gaan doen maar eigenlijk nooit andersom ”

 

Hoe ervaar je het contact met Interchange?

Toen ik mijn sollicitatie bij Interchange deed, was dat niet in Rotterdam bij Interchange op kantoor. Marco vertelde mij dat hij ook mijn kant op kon komen. Dus we hebben uiteindelijk afgesproken bij een strandtent in Zandvoort en daar hebben we heel informeel een sollicitatiegesprek gehad.

 

Wat ik ontzettend waardeer is het snelle één op één contact wat je hebt. Er zijn hele korte lijnen en je hebt altijd ondersteuning bij alles. Ik vind het gewoon uitstekend, snel, direct en je hoeft maar te appen of te bellen en je hebt ze eigenlijk meteen te pakken.

 

En ga je ook wel eens naar de events van Interchange?

Ja! In september was ik erbij. Dan zie je ook de andere collega’s. Want met een detacheer-baan zie je je collega’s van het bedrijf bijna nooit. En het Ok-wereldje is klein en er werken inmiddels een aantal mensen bij Interchange die ik uit andere ziekenhuizen ken. Tijdens zo’n evenement is het dan wel extra leuk om elkaar weer te zien.

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Wat gaat Manuel met de €2500,- startpremie doen?


Met spoed naar de KwikFit – Dagboek van Hannani

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book