6 juni 2018

Office warming: Interchange vanaf nu op de Karel Doormanstraat

Afgelopen vrijdag vierden we feest ter ere van onze nieuwe stek op de Karel Doormanstraat. Een verre reis vanaf ons oude kantoor op de Van Oldebarneveldstraat was het niet bepaald, maar qua ruimte zijn we er flink op vooruit gegaan. Hard nodig ook, want we groeien enorm. En natuurlijk vierden we dat met niemand liever dan met jullie: onze familie, vrienden, kennissen en relaties.

 

Een en al gezelligheid

Wat hing er een leuke sfeer. Er werd lekker gegeten, gedronken, gepingpongd en gedanst op de fijne plaatjes van DJ Jenny. De barbecueman Auke Wagenaar verwende ons met broodjes hamburger, garnaal, zalm met roomkaas, brie, en noem maar op. En goochelaar Robin Matrix heeft velen van ons met een mond vol tanden achtergelaten.

 

We willen iedereen die aanwezig was hartelijk bedanken voor de cadeaus en gezelligheid en voor wie er niet bij kon zijn: kom gerust eens langs voor een bak koffie! Onze deur staat altijd open.  

 

Afgelopen vrijdag vierden we feest ter ere van onze nieuwe stek op de Karel Doormanstraat. Een verre reis vanaf ons oude…

Geplaatst door Interchange op dinsdag 5 juni 2018

 

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Dit zijn de 5 best gelezen artikelen van het jaar 2018


Marion op missie: operatieassistenten opleiden in Oeganda

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book