10 mei 2018

Melissa verhuisde voor de liefde naar België. Dan is het natuurlijk fijner als dichterbij huis werkt. Zo switchte zij via Interchange van baan.

Hoe ken je Interchange?

Ik ken Interchange via LinkedIn. Daar had ik een gesprek met Richard. Ik had eigenlijk gelijk een fijn gevoel bij Interchange. Ze wilden graag kennis met mij maken, zo werd het gelijk heel persoonlijk en dat voelde prettig.

 

Hoe komt het zo dat je ging verhuizen? En waar woon je nu dan?

Ik woon momenteel in België omdat mijn verloofde daar woont. En ik werkte als operatieassistent in Rotterdam in het Erasmus MC. Vanuit België was dat echt te ver. Daarom heb ik Interchange gevraagd om op zoek te gaan naar een ziekenhuis dichterbij. Toen kwamen we bij Maastricht uit.

Van Maastricht naar m’n nieuwe huis is 126 kilometer
en van Rotterdam is het 250 kilometer.

 

Hoelang zit je nu al in Maastricht en hoe is het solliciteren gegaan?

Ik werk nu een maand op detacheer-basis in Maastricht. Daar ben ik op kennismakingsgesprek geweest en dat was gewoon een heel gezellig gesprek, het voelde meteen goed. Ik heb de afdeling eigenlijk niet eens gezien voordat ik aan de slag ging! Het ging allemaal heel snel en ik zit nu echt op mn plek 😉!

 

 

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Dit zijn de 5 best gelezen artikelen van het jaar 2018


Oproep cruiseschip verpleegkundigen was 1 aprilgrap voor het goede doel

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book