4 maart 2018 3 minuten

Mbb’er José: “Interchange heeft mij eigenlijk geholpen met het laatste zetje om echt de baan en het niveau te vinden waarvoor ik gestudeerd heb”

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Laten we eerst eens beginnen met je naam en welk werk je doet

Mijn naam is José en ik werk nu als radiodiagnostisch laborant in het MC Slotervaart

 

Hoe ben je in contact gekomen met Interchange?

Volgens mij ben ik op social media door iemand van Interchange benaderd omdat ik open stond om van baan te veranderen. Daar volgde een heel fijn en open gesprek op.

 

Waarom ben je van baan gewisseld?

Toen ik in 2015 afstudeerde heb ik bijna 2 jaar gezocht om een baan te vinden die paste bij mijn diploma. Ik heb voor mijn studie altijd in de gezondheidszorg als verplegend personeel gewerkt, maar daar had ik geen uitdaging meer in.

 

Ik ben toen verder gaan zoeken en ik belandde bij een medisch acceptatiebureau. Dat bracht mij wel iets meer uitdaging. Dat was een stapje hoger maar nog niet helemaal het niveau wat ik zocht. Toen kwam ik met Interchange in contact. Interchange heeft mij eigenlijk geholpen met het laatste zetje om echt de baan en het niveau te vinden waarvoor ik gestudeerd heb.

 

Hoe heb je het contact met Interchange ervaren?

Zelf was ik pro-actief op zoek naar een nieuwe baan en dan zou je bijna vergeten dat er ook nog iemand anders is die met je mee zoekt. Maik van Interchange belde me geregeld op om te vertellen dat hij me nog niet vergeten was, maar helaas nog niks voor me heeft kunnen vinden. Daar hou ik wel van. Die openheid vind ik heel prettig. En op een dag kwam ineens het verlossende telefoontje en toen had ik een nieuwe baan. Dat ging allemaal heel snel!

 

Hoe is het om in het MC Slotervaart te werken?

Ja, heel fijn. Collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam. Het werk wat ik doe vind ik leuk en dan gaat de rest ook gemakkelijker. Ik ben er super blij mee!

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Week van Zorg en Welzijn 2019: iedereen heeft recht op goede zorg


5 cowboyverhalen uit de koffiekamer over ZZP’en in de zorg

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book