13 november 2017

Marleen Janssen: Hoe zag mijn eerste werkdag eruit?

Mijn eerste werkdag bij Interchange

1 november was het dan eindelijk zover: mijn eerste werkdag bij Interchange! Om 9 uur ’s ochtends liep ik het kantoor binnen in de verwachting dat niet alle collega’s op woensdag aanwezig zouden zijn. Maar tot mijn verbazing was iedereen al binnen en kwam zelfs Marco (naar horen zeggen absoluut geen ochtendmens) niet veel later binnen! Dat iedereen speciaal voor jou naar kantoor komt voor je eerste dag is een super leuk begin en waardeerde ik dan ook erg!

 

Kennismaken met het systeem

Na de koffie begonnen Danny en ik met het bespreken van één van de takken van Interchange: het uitzenden. Ik heb kennis gemaakt met het systeem waarin iedereen staat opgeslagen.

 

Mijn eerste intake

Daarna zijn Marco en ik naar Amsterdam gegaan voor mijn eerste intake als ‘consultant’.

Leuk om te ervaren wat een fijn gevoel je krijgt als je iemand kan helpen bij het vinden van een leuke nieuwe baan!

 

Aan het einde van de middag gingen er een paar biertjes open

Terug in Rotterdam kwam de IT-specialist van Interchange langs om mijn nieuwe laptop en telefoon te installeren en het een en ander uit te leggen. Kortom, na mijn eerste dag is zowel mijn laptop als telefoon in gebruik en kan ik officieel los! Aan het einde van de middag gingen er nog een aantal biertjes open om te proosten op mijn eerste werkdag. Al met al een bewogen dagje, waardoor ik nog meer zin gekregen heb in mijn nieuwe werkzaamheden bij Interchange!

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Uitkomst voor slechthorenden: Chirurgische mondkapjes met venster


Wordt de werkdruk en het ziekteverzuim mede bepaald door de (macht)cultuur op een OK afdeling?

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book