9 september 2019 3 minuten

Interchange Summer Event 2019

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse Interchange Summer Event – het uitje voor Interchangers. Dit keer voerden we met partyboat de Grace Kelly over de Maas. Voor het derde jaar op rij nam Eveline van Rotterdam Discovery Tours ons mee door de mooiste havenstad van Nederland – dit keer tijdens de Wereldhavendagen! Je kunt de Rotterdamse haven op geen beter moment treffen.

 

De dag begon met grijs en grauw, maar na regen komt zonneschijn! Eenmaal op het water brak de zon door en hebben we vanaf de eerste rang mogen genieten van enorme marineschepen, oude zeilschepen en zelfs een stoomboot.

 

We hebben zelfs nog een heel stuk door de containerterminals gevaren, waar veel goederen het land inkomen of verlaten. En geloof mij, zodra ‘havenwerker van het jaar’ Ed van den Hoek de microfoon pakt en begint te vertellen, dan wil je niet meer stoppen met luisteren naar zijn havenverhalen.

 

Al met al hebben wij genoten van een ontzettend leuke dag, vol met mooie verhalen, gezellige gesprekken en lekker eten.

Bedankt Interchangers, zonder jullie was deze dag lang niet zo’n succes geweest. Natuurlijk hopen we jullie op de kerstborrel weer te zien!

Het Interchange team

 

Hieronder alvast een sneak peak! De officiële foto’s komen binnenkort online.

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


4 tips om jezelf voor te bereiden op je sollicitatiegesprek


Voor 1 maand in Zürich 🇨🇭 werken? Dat is sinds vandaag mogelijk bij Interchange

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book