19 februari 2018 5 minuten leestijd

Hoe is het om als CSA medewerker te werken bij Clinium in Amsterdam? Dat vroegen we aan Melvin.

Je bent aan de slag gegaan als CSA medewerker bij Clinium. Bevalt dat?

Ja, heel goed. Het is een leuk team en een groeiend bedrijf. Ik woon zelf in Utrecht net naast de A2, en ik ben zo op m’n werk. Dat is ook echt ideaal.

 

Hoe ging je sollicitatiegesprek?

Ik kwam daar bij vriendelijke en spontane mensen op gesprek en het gesprek verliep heel ontspannen. De afgelopen 2 weken zijn er 4 nieuwe mensen begonnen, dus dat wil ook wel iets zeggen over de groei van het bedrijf. Vanaf het begin voelde ik mij er op mijn gemak.

 

Want Clinium is geen ziekenhuis, maar wat is het dan?

Normaalgesproken zit de centrale sterilisatieafdeling gevestigd in het ziekenhuis zelf. Clinium is een extern sterilisatiebedrijf, en steriliseert dus voor meerdere ziekenhuizen en privéklinieken in Nederland. Dit maakt het erg dynamisch en uitdagend werk.

 

Nog even over je sollicitatiegesprek. Wat kreeg je daar te horen?

Onder andere de doorgroeimogelijkheden. Clinium is een groeiend bedrijf en heeft daardoor ook steeds meer teamleiders, productiemanagers en kwaliteitsmedewerkers nodig. Tijdens mijn gesprek kreeg ik te horen dat er bij goede prestaties zeker doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijf.

 

Wat vind je fijn aan Clinium?

De open en gezellige sfeer en de lijntjes intern die kort zijn. Ik zie mijn teamleiders en ‘hoofd’ elke dag. Als ik bijvoorbeeld iets zou zien wat verbeterd zou kunnen worden, dan staan ze daar ook gewoon voor open. Dat is heel fijn en motiverend.

 

Waarom ben je gaan detacheren?

Ik ben gaan detacheren, omdat ik mezelf als persoon wil ontwikkelen en ik zoveel mogelijk ervaring op wil doen. In de toekomst heb ik plannen om als CSA medewerker te gaan werken in het buitenland. Ik zou graag naar Zwitserland en Aruba willen, en dan werkt de nodige ervaring wel in je voordeel. Ik kijk daar enorm naar uit!

 

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Helpen in ziekenhuizen tijdens corona


15x feedback geven aan collega’s

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book