1 april 2019 3 minuten

Gezocht: avontuurlijke verpleegkundigen voor cruiseschepen

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Ben je gediplomeerd verpleegkundige en houd je wel van avontuur? Word je niet snel zeeziek en wil je naar Zuid-Amerika of het Caraïbisch gebied varen?

 

Wij bieden jou een unieke kans!

 

Voor verschillende cruiseschepen zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (mbo- en hbo-niveau) die mee willen met verschillende cruises richting Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied.

Jaarlijks gaan ruim 26.7 miljoen passagiers aan boord van een cruiseschip: een drijvend resort waarbij het hotel met de passagiers meevaart. Mede door dit gemak zijn cruisevakanties vooral populair onder ouderen.

Voor de zomer van 2019 breiden verschillende cruiselines daarom hun medische crews uit met extra verpleegkundigen.

Jouw kans om een paar maanden in de zon te werken en wat van de wereld te zien!

 

Wat kan je verwachten?

 

Als cruise verpleegkundige ben je natuurlijk aan boord om voor de zieken te zorgen. Denk aan passagiers die zeeziek worden of ernstig zijn verbrand, maar je zult je ook bezighouden met spoedeisende hulp en kritieke zorg tot de eerstvolgende haven. Heel dynamisch en leerzaam dus!

Uiteraard profiteer je op je vrije dagen gratis van alle faciliteiten aan boord; zoals het zwembad, zonnedek en bioscoop. Ligt het schip net in een haven, dan verken je op je vrije dag natuurlijk het vaste land! Denk aan bestemmingen als de Caraïben, de Galapagos eilanden, Buenos Aires of Rio de Janeiro!

 

Deze functie is inclusief:

 

✅ Vluchten naar de vertrekhaven (mits de vertrekhaven buiten Nederland ligt);

✅ Overnachting in viersterrenhotel bij aankomst;

✅ Een privé hut aan boord;

✅ Alle maaltijden tijdens de reis;

✅ Dé kans om de wereld over te reizen!

 

Binnenkort online

 

Zie jij jezelf wel een paar maanden in de zon werken? De eerste afvaarten vinden in juni plaats. Houd onze website in de gaten, want de vacatures komen binnenkort online!

 

Het is inmiddels bekend: dit was een 1 aprilgrap 🐸. Voor degenen die er niet zijn ingetrapt: gefeliciteerd slimmerds 😉! Natuurlijk hebben we deze grap niet zomaar uitgehaald. We willen namelijk graag jullie aandacht vragen voor een goed doel: Stichting Sailing Kids. Hier lees je meer over onze 1 april-actie!

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Dit is het grootste drijvende ziekenhuis van de wereld


Steeds meer sportverenigingen verbannen sigaret

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book