17 juli 2017

Ervaring: Anesthesiemedewerker Erik Somers

Op zoek naar een nieuwe baan

Interchange werd me aangeraden door een vriend, een operatieassistent. Hij vertelde me dat hij aan een nieuwe vaste baan geholpen is door Interchange en dat hij ook nog eens 2000 euro startpremie gekregen heeft. Het klonk echt prima: ik hoefde niet zelf vacatures voor anesthesiemedewerkers te zoeken. Daarnaast zorgt Interchange dat ik op sollicitatiegesprek kan komen, én dan ook nog eens die lekkere bonus.

Dus ik bellen naar Interchange. Tijdens het eerste telefoongesprek met Marco vroeg hij me om op gesprek te komen. Marco vertelde me dat ik nergens aan vast zat. Dat gaf een goed gevoel. Uiteindelijk hebben we een gesprek van anderhalf uur gehad en ging het over veel verschillende onderwerpen: hobby’s, sport, werk, echt van alles en nog wat. Marco had niet alleen interesse in mijn werk, maar vond alles eromheen ook leuk om te weten.

Keuzes maken

Interchange heeft me enorm geholpen met de zoektocht naar een nieuwe vaste baan. Ik kon zelf opgeven wat voor soort ziekenhuis ik leuk vind. Een groot academisch ziekenhuis met complexe ingrepen is natuurlijk een hele andere wereld dan een klein ziekenhuis met een vast, hecht team.Voor mij is de keuze van het Spijkenisse MC nogal makkelijk omdat ik vaak weet wat ik wil. Spijkenisse voldeed gewoon aan wat ik graag wilde.

Sollicitatiegesprek

Interchange regelde het sollicitatiegesprek en dat moest ik natuurlijk zelf doen. Wel heb ik van Interchange een aantal handige tips gekregen om zo goed mogelijke arbeidsvoorwaarden te krijgen. Hierna was alles snel geregeld. Nadat ik door mijn proeftijd heen was, kreeg ik van Interchange mijn bonus overgemaakt.

Al met al kan ik zeggen dat mijn belletje naar Interchange enorm goed is uitgepakt: ik heb de baan die wilde hebben zonder alles wat bij solliciteren komt kijken. Ik ben in ieder geval heel tevreden en kan het iedereen aanraden!

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Varen, luisteren, genieten van het eten en ervaringen uitwisselen.


Marion op missie: operatieassistenten opleiden in Oeganda

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book