20 november 2017

Wat heeft Eleni met de €2500,- startpremie gedaan

Hoe ben je bij Interchange terecht gekomen?

Pfoe, dat is echt een goede vraag. Dat is alweer 8 jaar geleden. Dat durf ik eigenlijk niet met zekerheid te zeggen. Dat moet gewoon via mond tot mond zijn gegaan. Ik weet nog wel dat ik een afspraak met Marco had. Op dat moment werkte ik in het IKAZIA ziekenhuis en ik was wel toe aan iets anders. Toen heeft Marco mij geholpen aan een nieuwe baan die helemaal aansloot op mijn wensen.

 

Waarom heb je via Interchange bemiddeld?

Op het moment dat ik toe was aan iets anders, was ik niet echt in staat om erover na te denken waar ik graag aan de slag zou willen gaan. Ik was echt opzoek naar iemand die wist welk ziekenhuis er bij mij paste.

 

Wat vind je belangrijk aan een baan?

Ik vind een betrouwbare relatie tussen werkgever en werknemer erg belangrijk. Daar hecht ik echt heel veel waarde aan.

 

Wat voor beroep heb je en waar werk je nu en waarom?

Ik werk momenteel in het Reinier de Graaf ziekenhuis als operatieassistent. Een tijdje geleden ben ik verhuisd naar Berkel en Rodenrijs, toen ben ik ook gaan werken in het Reinier de Graaf ziekenhuis.

 

Wist je al van de Interchange startpremie?

Ja, daar wist ik al van maar dat is niet de reden dat ik via Interchange aan een nieuwe baan ben gekomen. Het was wel een fijne bijkomstigheid. Het is niet dat ik denk … ik ga maar weer eens overstappen want dan krijg ik die bonus. Zoals ik al zei ik vind sfeer heel belangrijk, en als je toch van plan bent te wisselen van baan, waarom dan niet op deze manier.

 

Wat heb je gedaan met de startpremie?

Dat heb ik voor een groot gedeelte uitgegeven aan reizen. Ik ben naar Amerika gegaan, naar New York. Daar woont familie van me, dus daar kom ik bijna ieder jaar!

 

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


4 tips om jezelf voor te bereiden op je sollicitatiegesprek


Virtual Reality-spel als therapie tegen pijn

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book