30 november 2018

Dit is het meest luxueuze privé ziekenhuis voor vrouwen en kinderen

In het hartje van Shanghai (China) vind je het meest luxueuze privé ziekenhuis van Azië. Dit complex is ontworpen om alle hoogwaardige internationale ziekenhuis- en hotel normen te overtreffen.

 

Moederzorg

Het ziekenhuis is gespecialiseerd in medische (moeder) zorg voor vrouwen en hun kinderen. Daarom zijn ze enorm gezinsgericht en biedt de verloskundige (kraam) eenheid niet alleen veilige en technisch uitstekende zorg, maar zorgen ze er ook voor dat elke geboorte in het ziekenhuis een memorabel moment wordt.

 

Een intensive care afdeling

Na de bevalling worden zowel de kinderen als de moeders verzorgd in een van de vele prachtig ontworpen patiëntenkamers en zijn er volgens de CEO meer dan voldoende medewerkers om te ondersteunen bij de zorg voor het kind. Ook voor de intensieve zorg (IC) die sommige kinderen nodig hebben bestaat er in het ziekenhuis een gespecialiseerde afdeling. En dit is hoe het er van binnen uit ziet:

 

Bron afbeelding

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Webinar ZZP'en in de zorg

Denk jij er over na om zzp’er in de zorg te worden of wil je gewoon meer informatie?

Volg dan ons gratis live webinar op
28 augustus om 20:00

Schrijf je hier in

Gerelateerd nieuws


Slimme pleister voor chronische wonden


Waar let je op bij het veranderen van baan?

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book