11 januari 2019

De drie mooiste zorginstellingen in de wereld

Als je vraagt aan mensen of ze de uitstraling van een ziekenhuis willen omschrijven, krijg je vaak dezelfde antwoorden. Koude, klinische gebouwen met witte muren zijn de dingen die je het meest hoort. Maar ziekenhuizen zijn allang niet meer van die steriele gebouwen die we allemaal kennen. De ziekenhuizen die de laatste jaren worden gebouwd staan bekend om hun warme uitstraling, bijzondere faciliteiten en prachtige architectuur. En een belangrijk bijkomend voordeel is dat de gezondheid van patiënten hierdoor ook verbeterd.

 

Vorige maand schreven we een artikel over het meest luxueuze ziekenhuis van de wereld, vandaag zetten wij de 3 mooiste zorginstellingen van de wereld voor je op een rijtje.

1. American Academy of Cosmetic Surgery Hospital in Dubai

Het kan ook niet anders dat een ziekenhuis in Dubai in deze lijst voorkomt. Dit ziekenhuis is het eerste ziekenhuis dat geopend is in Dubai Healthcare City. Het is ook het eerste ziekenhuis in de gezondheidsvrije zone dat het keurmerk van de Joint Commission International (JCI) ontvangt voor kwaliteit en veiligheid. De gezondheidsvrije zone is speciaal opgezet om gezondheidstoerisme te faciliteren en meer flexibiliteit mogelijk te maken voor de ziekenhuizen en het personeel dat er werkzaam is.


De zorginstelling richt zich, zoals de naam al zegt, op cosmetische chirurgie en daarnaast ook op welzijn en tandheelkunde. Het biedt zorg aan zowel internationale als lokale patiënten. Als patiënt ben je hier in ieder geval in goede handen, want het medische team bestaat uit wereldberoemde dermatologen, plastische en reconstructieve specialisten, haartransplantatie-experts, hoofd- en nek specialisten, bariatrische chirurgen en orale en maxillofaciale chirurgen.

Ook beschikt deze zorginstelling over een educatiecentrum van wereldklasse dat ruimte biedt aan congres evenementen, trainingen, workshops en algemene openbare onderwijsgroepen. En als kers op de taart biedt dit ziekenhuis een boetiekaccommodatie die de service, kamers en faciliteiten heeft van een 5-sterrenhotel.

 

2. Oxygen Medical Naphegy in Budapest

Als je wel is in Budapest bent geweest, weet je dat deze stad bekend staat om zijn badhuizen waar je heerlijk kunt ontspannen. Het is dan ook niet heel vreemd dat juist in deze kliniek ontspanning wordt gecombineerd met gezondheidszorg.

De 2 Oxygen Medical Centers bieden hoge kwaliteit gezondheidszorg en ontspanning aan. Met meer dan 20 specialisten biedt hun ISO 9001-gecertificeerde team tandheelkundige- en schoonheidsbehandelingen aan, waaronder mesotherapie en Botox. De kliniek beschikt over een massageruimte, meerdere sauna’s, een zwembad, een jacuzzi, een fitnessruimte en een medisch centrum. De Oxygen Centers beschikken ook over een fitnessruimte van 4000 m2 met 200 technogym apparaten en een digitaal trainingsprogramma. Je kan er dus wel vanuit gaan dat je hier na je behandeling goed kan herstellen.

 

Het Oxygen Medical Center beschikt ook over een restaurant waar topchefs in de keuken staan. Hier worden de meeste verse ingrediënten gebruikt om de lekkerste en gezondste gerechten te maken om het herstel van de patiënten te bevorderen.

 

3. American Heart of Poland, Poland


We sluiten het lijstje af met de American Heart of Poland. Deze zorginstelling is toonaangevend op het gebied van hart- en vaatziekten. Met meer dan 22 gespecialiseerde afdelingen worden er per jaar meer dan 30.000 patiënten behandeld. Ze mogen zich daarom ook met recht de marktleider noemen in de behandeling van hart- en vaatziekten in Europa.

De ervaren cardiologen en hartchirurgen die in deze kliniek werken hebben in zowel Polen als de VS gewerkt en een opleiding gevolgd. Met behulp van transdermale en chirurgische technieken kan het medische team hart- en vaatziekten op één locatie behandelen. De medewerkers zijn pioniers op het gebied van complexe behandelingen voor patiënten en hebben complexe operaties uitgevoerd voor patiënten die geen hartchirurgische behandeling kunnen ondergaan.


De uitgebreide pakketten voor gezondheidszorg die door de groep worden aangeboden, zijn ontworpen om een ​​rehabilitatieprogramma van 7 tot 14 dagen na de behandeling op te nemen in een van de grootste kuuroorden van Europa – Health Resort Ustron.

 

De exclusieve pakketten die door de kliniek worden aangeboden, zijn revalidatieprogramma’s van 7 tot 14 dagen. Tijdens deze revalidatie wordt je opgenomen in één van de grootste kuuroorden van Europa, het Health Resort Ustron.

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Met spoed naar de KwikFit – Dagboek van Hannani


Blauwe maandag: wat te doen tegen de winterblues

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book