26 januari 2018

Tessa: “Binnen een week was ik weer aan de slag als hoofd O.K.”

Wij vroegen hoofd O.K. Tessa over haar ervaring met Interchange

Waar werk je nu en wat doe je daar precies?

Ik werk nu bij een privékliniek in Rotterdam als Hoofd O.K. Ik geef daar leiding aan operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, recoveryverpleegkundigen en  verpleegkundigen van het zorghotel.

 

Welke functie heb je daar voor gehad?

Ik heb eerder een leidinggevende functie gehad in een ziekenhuis in Noord-Holland. Daar ben ik 6 jaar hoofd O.K. geweest en daarna heb ik nog even in een andere privékliniek gewerkt. Daar ben ik door een interimmer helaas op de laatste dag van mijn proeftijd via een mailtje op straat gezet. Dat was een bijzondere actie. Ik heb nog steeds contact met mijn medewerkers daar, die hier ook niets van begrepen.

 

Daarna ben ik gelijk op internet gaan zoeken naar banen, want ik wilde wel weer zo snel mogelijk aan de slag en toen kwam ik bij Interchange terecht. Ik kende Interchange al omdat ik via hen mensen inhuurde voor de privékliniek waar ik werkte.

 

“Ik zag op de website dat Interchange ook managementfuncties aanbood. Via internet vulde ik een contactformulier in en ik werd binnen een half uur teruggebeld.”

 

De dag nadat ik werd teruggebeld ben ik bij Interchange op kantoor langs geweest en heb ik mijn verhaal gedaan. Al na een week boden ze de functie aan waar ik nu werk. Ik ben op een donderdag bij mijn huidige werkgever langsgeweest en op een vrijdag was het akkoord. Ik kon de volgende maandag al beginnen!

 

Je hebt een uitdagende functie, uit welke specifieke taken haal je je voldoening?

Ik vind het leuk om processen te analyseren en om die processen vervolgens te verbeteren. Uiteraard vind ik het ook leuk om met mensen om te gaan. Wat ik merk is dat ik het  uitdagend vind om op een menselijke manier leiding te geven en de rust in een groep terug te krijgen. Zo krijg je een groep echt mee in de ideeën die je hebt.

 

Kan je mij iets vertellen over je korte ervaring met Interchange
Het zijn hele hulpvaardige mensen en ze zijn prettig in de omgang. Ik heb vooral met Maik contact. Als er iets is, dan bellen we elkaar op en hij komt altijd overal netjes bij me op terug. Hij regelt het  voor me. Iemand waar ik op kan bouwen. Ik vind het  een  prettig bureau. Je merkt echt dat ze veel met elkaar communiceren en daardoor krijg je het gevoel dat heel Interchange jou ook gelijk kent, dat is een fijn gevoel.

 

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


Meer verplegers uit Spanje als oplossing tekort in de zorg


Nike ontwerpt schoenen speciaal voor zorgprofessionals

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book