15 februari 2019

8 redenen waarom je via Interchange je baan regelt

Net je diploma in de zorg in de pocket? Of gewoon opzoek naar een andere baan? Als ZorgProfessional staan ziekenhuizen en andere zorginstellingen voor je in de rij. En je kan gerust kieskeurig zijn, want er is toch altijd wel plek voor je. Waarom zou je dan nog gebruik maken van Interchange? Wij geven je hier 8 redenen!

 

1. Profiteer van ons netwerk

Wij kennen vrijwel alle ziekenhuizen en klinieken in Nederland en ook veel in het buitenland. Daarom kunnen wij jou precies vertellen wat de arbeidsvoorwaarden zijn en welke sfeer er hangt. Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat jij het goed naar je zin hebt op je werk.

 

2. Altijd een arbeidsovereenkomst die bij je past

Elk persoon is anders. Niet iedereen heeft behoefte naar hetzelfde. Daarom kunnen wij je helpen bij het regelen van een vaste baan, detacheer-werk, uitzendwerk of kunnen we je ondersteunen bij het zoeken naar een ZZP-opdracht.  

 

3. Wij solliciteren voor jou!

Je hoeft alleen maar je wensen door te geven, en wij nemen het vanaf daar over. Ook met de zorginstellingen zelf hoef je niks meer te regelen, want ook dat nemen wij uit handen.

 

4. Jouw wensen staan centraal

Wij adviseren jou en zorgen dat jouw wensen perfect aansluiten op je nieuwe uitdaging.

 

5. Maak gebruik van onze onderhandelingsskills

Ook zullen wij over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden onderhandelen (en daar zijn we best goed in geworden!)

 

6. Baan gevonden? Krijg geld toe

Wanneer je via onze service aan een vaste baan komt, ontvang je zelfs een startpremie! Dit is tussen de 1500 en 3000 euro, afhankelijk van je functie. Kijk, dat is mooi meegenomen.

 

7. Je betaalt ons helemaal niets!

Voor jou is onze service geheel kosteloos, zonder haken en ogen.

 

8. Toffe events met de leukste collega’s

Je wordt natuurlijk onderdeel van het leukste bureau in de zorg! Dat betekent elk jaar een super gezellig bedrijfsuitje en een uitnodiging voor de befaamde Interchange kerstborrel.

 

 

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons

Gerelateerd nieuws


2x meer kankerpatiënten in 30 jaar tijd


71 van 77 Nederlandse ziekenhuizen ontvangt Roze Lintje

Deel op Linkedin
Deel op Facebook

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book