Interchange nieuws

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals al sinds 1990 bij het vinden van een baan. We kennen de sfeer en arbeidsvoorwaarden bij elk ziekenhuis en hebben ook ooit in jouw schoenen gestaan. Gebruik onze kennis om te oriënteren en te vergelijken als je op zoek bent naar een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk, en wij koppelen jou met de zorginstelling die het beste op je wensen aansluit.

Jong worden en blijven? ‘Loop dan een marathon!’

23 januari 2020 3 minuten


Gaan die nachtdiensten je minder makkelijk af dan voorheen? Overweeg dan toch eens om te gaan trainen voor de marathon.

Niet-reanimeren tatoeage komt steeds vaker voor

20 januari 2020 3 minuten


Je komt steeds vaker patiënten tegen met de wens om niet gereanimeerd te worden. Sommigen laten dit zelfs permanent op hun huid vastleggen.

Blauwe maandag: wat te doen tegen de winterblues

13 januari 2020 5 minuten


Loop je laatste tijd vermoeid en neerslachtig rond door het ziekenhuis of zorginstelling? Grote kans dat je last hebt van een winterdipje.

[VIDEO] Heupairbag halveert het aantal heupfracturen

5 minuten


In 5 jaar is het aantal heupfracturen met 12% toegenomen. Maar niet in zorgcentrum Tante Louise, waar ze cliënten een heupairbag geven.

Uitkomst voor slechthorenden: Chirurgische mondkapjes met venster

23 december 2019 5 minuten


Voor niet- en slechthorende patiënten neemt dit kapje een barrière weg in de communicatie die ontstaat als artsen een kap op doen.

5 goede voornemens voor zorgprofessionals

13 december 2019


Vaker een praatje maken met je cliënten of patiënten, eerder je grenzen aangeven. We hebben een aantal goede voornemens op een rijtje gezet.