Interchange nieuws

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals al sinds 1990 bij het vinden van een baan. We kennen de sfeer en arbeidsvoorwaarden bij elk ziekenhuis en hebben ook ooit in jouw schoenen gestaan. Gebruik onze kennis om te oriënteren en te vergelijken als je op zoek bent naar een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk, en wij koppelen jou met de zorginstelling die het beste op je wensen aansluit.

De nieuwe traumahelikopter van het Erasmus MC

12 juni 2018


Snel hulp bieden kan levens redden, dat weten de medewerkers van het Erasmus MC als geen ander. Het Mobiel Medisch Team van het ziekenhuis

Office warming: Interchange vanaf nu op de Karel Doormanstraat

6 juni 2018


Afgelopen vrijdag vierden we feest ter ere van onze nieuwe stek op de Karel Doormanstraat. Een verre reis vanaf ons oude kantoor op de ..

De winnaars van de stedentrips zijn bekend!

29 mei 2018


Afgelopen maand stonden wij op drie congressen, waarbij mensen de kans kregen een stedentrip ter waarde van €250 euro te winnen.

Zzp’en als verpleegkundige: hoe pak ik dat aan?

25 mei 2018


Zzp’en in de zorg, het komt steeds vaker voor. Een leven vol vrijheid, met controle over je eigen werktijden, uurtarief en opdrachtgevers

Flinke groei van afgestudeerde verpleegkundigen t.o.v. voorgaande jaar

16 mei 2018


Dat er in de zorg nog steeds een personeelstekort is, dat is geen nieuwtje. En dat er elk jaar meer verpleegkundigen afstuderen t.o.v.

Melissa verhuisde voor de liefde naar België. Dan is het natuurlijk fijner als dichterbij huis werkt. Zo switchte zij via Interchange van baan.

10 mei 2018


Ik woon momenteel in België omdat mijn verloofde daar woont. En ik werkte als operatieassistent in Rotterdam in het Erasmus MC.