Richard van Baarlen

Allergisch voor de winter
Ondernemend van geest
Hardlopen
Pokeraar

Richard is ondernemend van geest en denkt net iets anders dan de rest. Hij staat bekend als een echte doorzetter. Je zal hem dan ook niet snel zien opgeven.

 

Portugal als vakantieland

Hij is allergisch voor de winter en in de zomer kan het hem niet warm genoeg zijn. Als je hem tegenkomt in de Algarve, waar hij het liefste op vakantie gaat, zal je hem nooit horen klagen over de temperatuur. “De meeste mensen gaan op vakantie om de zon op te zoeken, dan hoort klagen daar niet bij vind ik”

Vakantie is voor hem ontspannen met zijn voeten in het zand. Hij blijft echter wel altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op voetbal gebied. Zelf is hij ook een fanatieke voetballer (geweest) en hij geeft al jaren met veel plezier training aan een jeugdteam.

“De tonijn is niet aan te slepen op kantoor”

Om zijn lichaam in goede conditie te houden doet hij ook aan hardlopen en let hij op zijn voeding. “De tonijn is niet aan te slepen op kantoor”.

Als je Richard tegenkomt aan de pokertafel, laat je dan niet misleiden door zijn pokerface. Want wanneer je flauwe grap maakt haal je hem heel snel uit z’n rol.

Contact

Telefoon: 010 436 63 01 richard@interchange-vacatures.nl WhatsApp: 06 30 645 645

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book