Marleen Janssen

Sport minimaal 3 keer in de week
Heeft een moestuintje
Anesthesiemedewerker geweest

Een echte doorzetter

Marleen wordt door haar collega’s omschreven als een echte doorzetter. Een dame die weet wat ze wil en niet bang is daar veel voor opzij te zetten. Zo zijn de opleidingen die ze heeft gedaan allemaal netjes afgerond en dat terwijl ze zichzelf juist omschrijft als een echte ‘overdenker’.

 

Iemand die beweegt op haar gevoel maar dat tegelijkertijd wel met haar verstand doet

Enthousiast, gevoelig en open minded dat zijn eigenschappen die Marleen typeren. Het maakt dan ook niet uit in welke situatie je haar plaatst. Ze probeert altijd alles positief te bekijken en past zich moeiteloos overal op aan.

Luncht standaard met twee bakjes zelfgemaakte soep

Als het tijd is voor het middageten tovert Marleen altijd twee bakjes zelfgemaakte soep tevoorschijn. Die soep is gemaakt met ingrediënten die ze zelf, of boeren uit de omgeving van Utrecht hebben geteeld. Marleen heeft namelijk een moestuintje dicht bij haar huis waar ze op haar vrije dag vaak te vinden is. Daar gaat ze in de toekomst ook verstandelijk gehandicapten begeleiden bij het tuinieren.

 

Rijdt elke dag moeiteloos Rotterdam en Utrecht aan

Nee, natuurlijk niet in de letterlijke zin van het woord, maar Marleen gebruikt het woord ‘aanrijden’ heel anders dan haar collega’s. En daar worden bij Interchange nog wel eens grapjes over gemaakt.

Wanneer Marleen met de trein gaat heeft ze tijdens haar treinreis voldoende tijd om samen met Sander, die woont in Amersfoort, de meest uiteenlopende gezellige gesprekken te voeren.

Contact

marleen@interchange-vacatures.nl WhatsApp: 06 21 31 84 81

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book