Eefje Huntink

Dansen
Showbizz
Energiek
Recruiter

Dansen

Iedereen kent de Amsterdamse Eefje als een energieke jongedame. “Ik kon nooit stilstaan of stilzitten. En muziek, daar kan ik niet naar luisteren zonder te bewegen” Op haar vijfde stond ze daarom al te dansen. Eerst in Doetinchem op een amateurschool, maar snel begon het serieuze vormen aan te nemen en wilde ze naar een dansacademie.

 

Één van de voorwaarden was, dat ze eerst haar havo diploma moest halen. “Ik vond school wel een lastig dingetje. Ik moest er altijd goed voor leren”.

 

Opleiding

Met haar HAVO diploma op zak begon ze in Arnhem aan de docentenopleidingen dans (HBO) en leerde in vier jaar de kneepjes van het vak. Omdat ze al les gaf voordat ze aan de dansacademie begon, wilde ze na de dansacademie eerst proberen om als danseres aan de slag te gaan.

 

 

Showbizz

Ze besloot audities te gaan doen en werd aangenomen voor een opdracht in Egypte :). Na dat avontuur heeft ze in Nederland o.a in de Dinnershow van Studio 21 gedanst en is ze op verschillende cruiseschepen terecht gekomen, een echte entertainer dus.

 

Eefje bij Interchange

Momenteel geeft ze Bungee Super Fly lessen. Ze danst dus nog steeds, alleen nu aan een bungee cord. De rest van haar energie en creativiteit kan ze kwijt als recruiter bij Interchange. Kom je haar een keer tegen, vraag dan over haar reis naar Azië. Daar heeft ze ook nog genoeg over te vertellen.

Contact

Telefoon: 06 15 58 06 80 eefje@interchange-vacatures.nl WhatsApp: 06 15 58 06 80

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book