Let op: Reserveer je gratis tasje en kom hem ophalen bij ons op kantoor!

De gratis Interchange nurse tasjes zijn zo’n succes geweest dat we er inmiddels bijna 1000 hebben weggegeven. Super leuk om te doen! En jullie reacties zijn ook geweldig!

Ze zijn nog steeds gratis!
Heb je er nog geen eentje weten te bemachtigen, dan houden we er één voor je achter. Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen en dan reserveren we een tasje voor je. Je tasje kan je dan op woensdag 24 oktober, tussen 10:00 en 18:00 uur gratis op komen halen op ons kantoor in Rotterdam. No strings attached. Zien we je dan?De Interchange tas

De druk in de zorg is hoog. Je werkt lange dagen en soms ook nachten. Je staat altijd klaar voor patiënten en klaagt nooit. Dat verdient waardering en respect. Als jij een verpleegkundige of verzorgende bent is deze tas daarom helemaal gratis voor jou 🙏🏼.

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Over ons