Interchange graduate program

Herken jij jezelf hier in?

Je bent bijna of net afgestudeerd
Je hebt minder dan 3 jaar werkervaring
Je houdt veel van afwisseling
Je wilt veel verschillende ervaringen opdoen

Dan ben jij waarschijnlijk iemand die wil bewegen, en niet vast wil roesten in 1 ziekenhuis of kliniek. Door veel ervaringen op te doen in verschillende zorginstellingen maak jij jezelf onmisbaar en ben je in de toekomst in de meeste ziekenhuizen inzetbaar.

Om deze ervaring op te doen hebben wij een speciaal programma samengesteld waarbij je tijdens een 2 jarig traject actief geholpen wordt om het meeste uit jezelf te halen.

 

1. Je gaat aan de slag in verschillende zorginstellingen

Samen met jou kiezen we de zorginstellingen die perfect bij jou ontwikkelplan passen. Op deze manier gaat je werkplek nooit vervelen, kan je ervaren in welke zorginstelling je het beste tot je recht komt en doe je veel verschillende ervaringen op.

 

2. Je krijgt een coach toegewezen

Tijdens het programma krijg je een vaste coach aangewezen waar je altijd met vragen terecht kan. Dit is een ervaren detacheerder of iemand die het Interchange graduate program al eerder heeft gedaan. Je bent daarnaast ook welkom op de gezellige lunches en borrels van Interchange. Zo kan je op een laagdrempelige manier contact maken met collega’s, en ervaringen uitwisselen.

 

3. Wij maken het programma zo gemakkelijk mogelijk voor je

Om er voor te zorgen dat jij je talent optimaal kunt ontwikkelen krijg je naast een coach ook een vaste begeleider van Interchange. Wij zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden, ook ‘s avonds of in het weekend.

Daarnaast krijg je natuurlijk een uitstekend salaris en zijn er mogelijkheden tot een leaseauto en reiskostenvergoeding. En doormiddel van trainingen blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vak. Klinkt dit goed? Danny kan je alles vertellen over het Interchange graduate program. Je kan hem een WhatsAppje sturen, of gewoon bellen of mailen.

Niet voor jou maar wel voor iemand anders?

Verspreid het woord:
Of neem contact op met Maik Koster van Interchange


Maik Koster

Telefoon: 010 436 63 01
WhatsApp: 06 15 27 60 57