Verpleegkundige snijdende specialismen

Interchange heeft sinds 1990 al veel verpleegkundigen aan een baan geholpen. Het is mogelijk om als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen en andere zorginstellingen te gaan werken. In de vorm van een vaste baan, als detacheerder, als zzp’er of op uitzendbasis.

 

 

Herken je jezelf hierin?

Je bent een gediplomeerd MBO- of HBO-verpleegkundige en in bezit van een BIG-registratie. Je hebt twee jaar werkervaring in een ziekenhuis opgedaan en bent er achter gekomen dat je affiniteit hebt met snijdende specialismen. Chirurgie, Urologie, KNO, Plastisch etc, je vindt het leuk om op verschillende snijdende afdelingen werkzaam te zijn. Je houdt van de afwisseling, schakelt snel en past je makkelijk aan.

 

 

Wat kunnen we jou vertellen over deze functie?

Het is voor jou als verpleegkundige zeer waardevol als je ervaring hebt met snijdende specialismen, zeker als je je in de toekomst nog wilt gaan specialiseren. Iedere afdeling heeft zijn eigen sfeer en op deze afdelingen wordt een hoge mate van verantwoordelijkheid van je verwacht. Je krijgt te maken met patiënten die nét een operatie hebben ondergaan. Daardoor kun je verwachten dat je werk afwisselend zal zijn en flexibiliteit wenselijk is. Ook moet je goed om kunnen gaan met de dynamiek die op een afdeling kan heersen, snel schakelen en oplossingsgericht werken is dan écht een pré.

Heb je al gemerkt welk snijdend specialisme het beste bij jou als verpleegkundige past?
Laat weten wat je voorkeuren zijn, dan kunnen we gericht voor je aan de slag gaan.

 

 

Waarom regel je een baan als verpleegkundige via Interchange?

Als verpleegkundige staan ziekenhuizen en andere zorginstellingen vaak voor je in de rij. Je kan dus zelf solliciteren. Alleen weet je nooit waar je terecht komt, wat de sfeer is en wat de arbeidsvoorwaarden zijn. Je moet daarnaast je sollicitatie regelen en onderhandelen over de hoogte van je salaris.

Door onze ervaring kennen wij vrijwel alle ziekenhuizen en klinieken in Nederland en ook veel in het buitenland. Daarom kunnen wij jou precies vertellen wat de arbeidsvoorwaarden zijn en welke sfeer er hangt. We onderhandelen daarnaast ook over de hoogte van je salaris en regelen heel je sollicitatieprocedure.

 

 

Solliciteren via Interchange is eigenlijk beter
dan zelf solliciteren, want:

  • Het bespaart je tijd en moeite, omdat je zelf niet hoeft te solliciteren.
  • Je kunt veel bewuster een keuze maken, doordat wij je precies vertellen wat het verschil is tussen de zorginstellingen.
  • Je krijgt bij vaste banen ook een startbonus, tot maximaal              € 2000,- .
  • Wij onderhandelen over jouw salaris, waardoor je onder aan de streep altijd meer overhoudt.
  • Je hoeft niet meteen ‘ja’ of ‘nee’ tegen een baan te zeggen, maar je kan rustig even oriënteren en daarna pas je keuze maken.
  • Je kunt eventueel een dag meelopen voordat je een keuze maakt.
  • We luisteren naar jouw wensen, zo kom je altijd op de juiste plek terecht!

Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat jij het goed naar je zin hebt op je werk, wij willen dat graag mogelijk maken. Door de jarenlange ervaring en kennis van de markt, is dat in de meeste gevallen toch nét iets makkelijker praten.

 

Ga naar de vacatures!

Heb je nog vragen? Marco Xenakis staat voor je klaar


Marco Xenakis

Telefoon: 010 436 63 01
WhatsApp: 06 10 66 00 37


Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book