Vaste banen in de zorg

Solliciteren op een vaste baan kan je natuurlijk zelf ook, maar als je het via ons doet krijg je een bemiddelingspremie van €2.500,-Als medisch professional staan ziekenhuizen of zorginstellingen vaak voor je in de rij. Een vaste baan kan je ook zelf met het ziekenhuis of zorginstelling regelen. Toch zijn er veel redenen om jouw vaste baan via Interchange te regelen.

Wij krijgen opdracht personeel te vinden
Interchange krijgt aanvragen van veel verschillende ziekenhuizen in heel Nederland. Onze opdracht is om personeel te vinden. Dit doen we elke dag weer, al 28 jaar lang.

Wij kennen de situatie
Als je ergens in vaste dienst wil treden, wil je wel dat je de match overhoudt die het beste aan je wensen voldoet. Wij zijn al 28 jaar elke dag bezig met het plaatsen van medisch professionals in zowel binnen- als buitenland. Wij kunnen je dus perfect vertellen wat de arbeidsvoorwaarden zijn en welke sfeer er in een zorginstelling hangt. Gebruik onze kennis daarom om te proeven en te vergelijken. Wij bemiddelen jou uiteindelijk naar de zorginstelling die het beste op jouw wensen aansluit.

Betaald een dag meewerken is vaak mogelijk
Het is mogelijk om één of enkele dagen mee te werken in het ziekenhuis van jouw voorkeur. Er is geen betere manier om te proeven hoe het in een ziekenhuis is. Hier krijg je dan vaak gewoon voor betaald. 

Wij solliciteren voor je
We nemen dus alle verplichtingen van solliciteren uit handen en onderhandelen over je salaris. Als je de zorginstelling hebt gevonden die voldoet aan je wensen, en er is een wederzijdse klik, dan krijg je na 3 maanden in dienst ook onze bekende bemiddelingspremie netjes overgemaakt op je rekening.

Maar ik hoor je denken ‘jullie doen zoveel voor mij en geven mij ook een bonus als ik via jullie bemiddel? Hoe krijgen jullie dan betaald?’ Dat kun je hier lezen: ….

Hoe krijgen jullie dan betaald?

Heb je nog vragen? Marco Xenakis staat voor je klaar


Marco Xenakis

Telefoon: 010 436 63 01
WhatsApp: 06 10 66 00 37