Dialyse verpleegkundige

Interchange heeft sinds 1990 al honderden dialyse verpleegkundigen aan een baan geholpen. Het is mogelijk om als dialyse verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen en andere zorginstellingen te gaan werken. In de vorm van een vaste baan, als detacheerder of op uitzendbasis.

Waarom regel je een baan als dialyse verpleegkundige via Interchange?

Als dialyse verpleegkundige staan ziekenhuizen en andere zorginstellingen vaak voor je in de rij. Je kan dus zelf solliciteren, alleen weet je nooit waar je terecht komt, wat de sfeer is en welke arbeidsvoorwaarden je krijgt. Je moet daarnaast je sollicitatie regelen en onderhandelen over de hoogte van je salaris.

Wij hebben ook ooit in jouw schoenen gestaan en kennen vrijwel alle ziekenhuizen en klinieken in Nederland, en ook veel in het buitenland. Daarom kunnen wij jou precies vertellen wat de arbeidsvoorwaarden zijn, en welke sfeer er hangt. We onderhandelen daarnaast ook over de hoogte van je salaris en regelen heel je sollicitatieprocedure.

Solliciteren via Interchange is eigenlijk precies
hetzelfde als zelf solliciteren… alleen:

  • Bespaart het jou tijd en moeite omdat je zelf niet hoeft te solliciteren
  • Kan je veel bewuster een keuze maken doordat wij je precies vertellen wat het verschil is tussen de zorginstellingen
  • Krijg je bij vaste banen ook een startbonus van €2500,- (I)
  • Onderhandelen wij over jouw salaris, waardoor je onder aan de streep altijd meer overhoudt.
  • Hoef je niet meteen ‘ja’ of ‘nee’ tegen een baan te zeggen, maar kan je rustig even oriënteren en daarna pas je keuze maken.
  • En kom jij altijd op de juiste plek terecht, omdat wij de sfeer/bedrijfscultuur tussen de zorginstelling perfect kunnen koppelen aan jouw wensen.

Hoe verdienen jullie dan je geld? (VOORBEELD)

Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat jij het goed naar je zin hebt op je werk. 😉 en wij zorgen daar voor. Bij ons werken daarom mensen die zelf een medische achtergrond hebben. Wij hebben ook vaak in jouw schoenen gestaan en daardoor is het in de meeste gevallen toch nét iets makkelijker praten.

Interessant voor jou

Vacature Dialyse verpleegkundige regio Lelystad / Almere / Harderwijk
(Vast) regio: Lelystad / Almere / Harderwijk
Heb je nog vragen? Marco Xenakis staat voor je klaar


Marco Xenakis

Telefoon: 010 436 63 01
WhatsApp: 06 10 66 00 37